RADIO VARAŽDIN

POUZDAN IZVOR INFORMACIJA

profesionalan i neovisan informativni program

RADIO VARAŽDIN

GLAZBA URBANE SCENE

dinamičan zabavni program

RADIO VARAŽDIN

POZNATI I PRIZNATI ČLAN LOKALNE ZAJEDNICE

već više od 20 godina tražimo odgovore na probleme naših slušatelja

PREV
NEXT

RADIO VARAŽDIN, PRVI RADIO HRVATSKOG SJEVERA.

najrelevantnija radio postaja u Varaždinskoj županiji


RADIO VARAŽDIN SE UGASIO...

PRODAJA OPREME RADIO VARAŽDINA - KATALOG

Katalog opreme i vozila pregledajte na adresi: https://radio-varazdin.hr/wp-content/uploads/2019/10/Radio-Varaždin-Katalog-prodaja-procjena-opreme-vozila.pdf

RADIO VARAŽDIN SE UGASIO

30.04.2019. Drage naše slušateljice i slušatelji, došlo je vrijeme da se oprostimo. Radio Varaždin je u stečaju i 2. svibnja, samo dan nakon Praznika koji slavi rad, prestaje s radom. Isključit će se odašiljači, utihnut će glazba i ove glasove više nećete čuti. Dio vaše obitelji, radio koji vas sluša, ono što nas spaja, vaša jedina i vaša najdraža županijska radiopostaja neće više postojati. Jedna od najstarijih radiostanica u Hrvatskoj 10. srpnja je trebala proslaviti svoj 74. rođendan. To se neće dogoditi jer su je uništili neznanje, nemar i nesposobnost onih koji su donosili odluke i koji su trebali znati. Nastavljači tradicije koju su započeli varaždinski radioamateri 1945. godine, moraju otići, ne svojom voljom, nadajući se da će barem još neko vrijeme biti dio vaših sjećanja. Hvala vam što ste sve ove godine bili s nama. S vama su do kraja bili glavna urednica Andrea Žigić Dolenec, novinarke Dunja Benković i Mirta Takač, tehničar i voditelj Dario Graš i voditeljica marketinga Anica Sakač Kociper. Do slušanja!

PRODAJA OPREME RADIO VARAŽDINA - KATALOG

Katalog opreme i vozila pregledajte na adresi: https://radio-varazdin.hr/wp-content/uploads/2019/10/Radio-Varaždin-Katalog-prodaja-procjena-opreme-vozila.pdf

ŽUPANIJSKI RADIO

jedini radio sa županijskom koncesijom u Varaždinskoj županiji

PREKO 50.000 SLUŠATELJA DNEVNO

slušamo se u Varaždinskoj te dijelu Međimurske i Koprivničko-križevačke županije

MISLIMO NA VAS I KAD NE MOŽETE BITI NA NAŠOJ FREKVENCIJI

Poslušajte emisije koje ste propustili: O čemu pričati, Nostalgija, Retro utorak, Svijet bajki i ostale

BUDITE U KONTAKTU S NAMA!

Pratite nas na fejsu!

Gledajte naše emisije!

Pratite naše twitove!

Potražite nas i na linkedinu!

NOVE PJESME U NAŠEM ETERU

INTERVJU TJEDNA

TKO

SMO MI

EKIPA

ANDREA ŽIGIĆ DOLENEC

GLAVNA UREDNICA

Otvoreno, izravno i do kraja – to je ono što mogu očekivati moji gosti u Intervjuu tjedna svakog četvrtka od 10.10 sati. Emisija o kojoj se priča i koja se gleda, a ne samo sluša, otvara teme o kojima se šuti i postavlja pitanja koja se drugi ne usuđuju postaviti. Radio Varaždin mi je prvo radno mjesto. Počela sam ranih devedesetih javljanjem s placa, a nakon „samo“ 26 godina postala sam glavna urednica. I danas jednako uživam u intervjuima, reportažama i kontakt-emisijama sa slušateljima, kao i na početku. Radila sam sve, osim prijenosa utakmica, iako bih se rado i u tome okušala. Promijenila sam deset direktora i još uvijek nisam odustala od radija. Tako je to kad osjećaš da tu pripadaš.

DUNJA BENKOVIĆ

NOVINARKA I VODITELJICA PROGRAMA

Zaljubljena u radio i pisanje od školskih dana. Pozitiva joj je glavni moto, a podjednako voli biti u studiju za mikrofonom kao i na pressicama. Na njenim playlistama uvijek će se naći pokoja disco stvar, a i velika je ljubiteljica evergrina. Omiljeno prijevozno sredstvo joj je bicikl kojim juri kroz svoj rodni Varaždin. U eteru Radio Varaždina od 2004.

MIRTA TAKAČ

VODITELJICA PROGRAMA

Već 20 godina radi kao tajna agentica. Kako bi uspješno izvršila tajne zadatke, primjenjuje tehnike koje svakodnevno naporno trenira. Borilačke vještine, strani jezici, neurolingvističke metode, bihevioristika i još mnogo toga o čemu ne smije ni pričati. A nemojte je ni pitati. U međuvremenu radi na Radio Varaždinu, a posebno joj je draga šihta od 6 do 9. Nakon jutarnjeg 10-kilometarskog treninga, joge i meditacije, svježa i čila ulijeće u eter Radio Varaždina, gdje također primjenjuje gore spomenute tehnike tajnog agenta. Ne pitajte ništa, samo slušajte.

DARIO GRAŠ

TEHNIČAR I VODITELJ PROGRAMA

Hej....ovo na slici sam ja... Kažu da slika govori više od riječi. Svi ti silni "gumbi" oko mene, moj su radni svijet. Kako bi dalmatinci rekli "mali od tehnike". Tu i tamo pojavim se malo i za mikrofonom, čisto kako bih "provjerio" da li dobro radi.... No, moj najveći i najzahtjevniji posao je održavanje "samokontrole", obzirom, da sam jedino "muško" u kolektivu od 6 žena... :-)) P.S. dobro se držim, već usklađujem "termine" s njima.. :-)

ANICA SAKAČ KOCIPER

MARKETING

Moje ime je Anica, a zovu me Ana i radim na Radio Varaždinu na poslovima prezentacije usluga, ugovaranju poslova s potencijalnim klijentima, kreativnom osmišljavanju spotova, osmišljavanju i izradi media planova, izradi svih vrsta ponuda za EU fondove i za naše tržište, savjetovanju potencijalnih klijenata oko vrste i količine pojedinih usluga emitiranja, vođenju programa centralnog emitiranja za dnevne, tjedne i mjesečne media planove, analizi najboljih termina za pojedine djelatnosti i još brdoo toga! U svoje slobodno vrijeme družim se s obitelji i prijateljima, vrlo sam društvena osoba, kreativna i vesela, volim dobru glazbu, obožavam plesati i čitati knjige! Dragi Vi, koji čitate ove retke, sigurno nešto trebate od gore spomenutog posla, kaj onda čekate – pa javite nam se :)

50000+

DNEVNO SLUŠA RADIO VARAŽDIN

300+

REALIZIRANIH VLASTITIH EMISIJA

38.368.800 +

MINUTA U ETERU

3

GERENACIJE SLUŠATELJA ODRASLIH UZ NAS

OGLAŠAVANJE

ZAŠTO RADIO OGLAŠAVANJE?

I u eri digitalnih medija, radio je medij kojeg, prema posljednjim istraživanjima, konzumira više od 80% stanovništva. Znate onu situaciju – palite auto i automatski birate omiljenu radio postaju, ili pijete jutranju kavu u kafiću i uživate u glazbi i energiji voditelja jutarnjeg programa, ili uđete u bolnicu/banku/neku drugu instituciju i u pozadini opet čujete – radio. Shvatili ste – radio je svuda oko nas! Netko bi možda rekao da su lokalne radio postaje manje značajne od nacionalnih, ali one imaju ono što nacionalne nemaju – emociju, privrženost i povjerenje slušatelja koji žive na njihovom području tako da su one izvrsno sredstvo za predstavljanje vaših proizvoda i usluga lokalnoj zajednici. Uz to, radio oglašavanje ima velik doseg slušatelja te uz kvalitetnu i profesionalnu reklamu može ostvariti izuzetan efekt za oglašivača.

  • Na dnevnom nivou sluša nas preko 50.000 slušatelja u Varaždinskoj županji (28% ukupnog stanovništva Žuapnije) odnosno preko 13.000 slušatelja samo u gradu Varaždinu (28% ukupnog stanovništva)

ZAŠTO RADIO VARAŽDIN?

Jer će se vaša promidžbena poruka emitirati na radiopostaji koja je jedini nositelj županijske radijske koncesije, te već 73 godine gradi brend najrelevantnije i najprofesionalnije radiopostaje u Varaždinskoj županiji. Naši slušatelji su većinom srednje i starije životne dobri, situirani i involvirani u lokalna gospodarska, politička i kulturna događanja. Stvaramo profesionalan i neovisan informativni program s gostovanjima relevantnih aktera iz političkih, gospodarskih i kulturnih krugova.

  • Kliknite za PDF obrazac

KONTAKTIRAJTE NAS

Postanite prepoznatljiv brand u Varaždinskoj županiji i obratite nam se s povjerenjem!

  • Kliknite za kontakt formu našeg marketinškog tima

RADIO VARAŽDIN KROZ FOTOGRAFIJE

Radio Varaždin najstarija je lokalna radiopostaja u Hrvatskoj. Nastao na poticaj varaždinskih radioamatera Prerada Barbota, Vladimira Vigelea, Marija Jovana, Teodora Hirša i Cvetka Rukavine, a prvi se put oglasio u eteru 10. srpnja 1945. U prigodnoj galeriji slika možete vidjeti ovjekovječene trenutke duge povijesti Radio Varaždina.

ŠTO STE VI REKLI O NAMA

"Najbolji ste i drago mi je da vas opet mogu slušati preko interneta."

Marijan Kolednjak

"Odličan radio, ljubazni zaposlenici! Odlična muzika :) "

Vjeko Mutavčić

Marija Kumric

"Super ste, samo tako nastavite."

I MI ŽELIMO ČUTI VAS!

Imate kakav lijep događaj koji želite podijeliti s nama, aktualnu informaciju o nečem što se dogodilo, prometni info ili jednostavno glazbenu želju - JAVITE NAM SE na 042 407 500 ili putem kontakt obrasca

Radio Varaždin

Frane Supila 7, Varaždin 42000,
Hrvatska

Tel: 00 385 42 407 500
Fax: 00 385 42 407 500

Email: info@radio-varazdin.hr
Web: www.radio-varazdin.hr

Impressum

OIB: 01548468635 / MBS: 070014288 / temeljni kapital od 2.000.000,00 kuna uplaćen u cijelosti / Privredna banka Zagreb d.d. / HR4123400091102710041

OSTANIMO U KONTAKTU!

Ako se želite prijaviti na naš newsletter, upišite svoje Ime i prezime, vašu e-mail adresu i kliknite na "pošalji".

TOP