radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Otkriven višestruki provalnik

11.12.2013. 12:48:27
 Završeno je kriminalističko istraživanje nad 44-ogodišnjim muškarcem zbog sumnje da je počinio više provala i krađa.
Sumnja se, naime, da je od rujna, do početka prosinca ove godine, provaljivao u trgovine,  ugostiteljske  objekte, poljoprivredne zadruge i druge objekte na području Varaždina i Ludbrega, a krao je novac, alkoholna pića, ribičke štapove, prijenosno računalo i druge stvari. Prilikom pretrage kuće kojom se muškarac koristi, utvrđeno je  i da se tijekom lipnja ove godine, nakon prisilnog iskapčanja električne energije samovoljno spojio na distribucijsku mrežu poduzeća za distribuciju električne energije. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na više od deset tisuća kuna, a protiv muškarca se podnosi kaznena prijava.

Dvije su osobe ozlijeđene u jučerašnjoj prometnoj nesreći na raskrižju ulica Frana Supila i Vilka Novaka u Varaždinu  Do nesreće je došlo kad je  36-ogodišnji vozač osobnog vozila dolaskom do semaforiziranog raskrižja započeo skretati ulijevo, na znak zelenog svjetla na semaforu, a prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 32-godišnjak, zadržavajući smjer kretanja. Oba su vozača ozlijeđena, a medicinsku pomoć pružili su im djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.
U nesreći u Optujskoj ulici u Varaždinu ozlijeđena je jedna osoba.. Osobnim je vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.52 promila upravljao 62-ogodišnji muškarac koji je dolaskom u blizinu raskrižja, zbog neprilagođene brzine, udario u osobno vozilo zaustavljeno ispred raskrižja. U prometnoj nesreći ozljede je zadobio 37-godišnji vozač zaustavljenog vozila, a medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj bolnici.

TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing