radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Razbojnik odnio nekoliko tisuća kuna

10.10.2013. 10:24:15
 U Varaždinu se jučer prijepodne dogodilo novo razbojništvo, izvijestila je danas policija.
Za sad nepoznata osoba je od 25-ogodišnje zaposlenice trgovine za otkup zlata u Šenoinoj ulici zatražila novac, uz prijetnju vatrenim oružjem. Nakon što mu je žena predala nekoliko tisuća kuna, razbojnik se udaljio s mjesta događaja. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske poduzimaju mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela i pronalasku počinitelja.

U prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Grani ozlijeđene su dvije osobe. Do nesreće je došlo kad je 30-ogodišnja vozačica osobnog vozila zaustavila automobil na kolniku, kako bi skrenula ulijevo. Zbog vožnje neprilagođenom brzinom, na njezino je vozilo teretnjakom naletio 51-godišnjak. U nesreći su lakše ozlijeđeni putnici u osobnom vozilu, starosti 24 i 30 godina, a liječnička im je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

Jučer, odnosno noćas, policiji je prijavljeno nasilničko ponašanje u obitelji u Varaždinu, a zabilježen je i jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira, također u Varaždinu.
TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing