radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Irski step u Varaždinu

19.11.2012. 12:50:04
 U subotu, 24.studenoga, u varaždinskom će se kazalištu održati plesna priredba "Irski step u Varaždinu".
Riječ je o još jednoj u nizu humanitarnih akcija Lions kluba Sv.Nikola.
Plemeniti cilj djelovanja Lions klubova u Hrvatskoj neosporan je, a i varaždinski je klub u devet godina svoga postojanja organizirao brojne humanitarne projekte i tako pomagao potrebitima kojih je iz godine u godinu sve više, a ovoga puta, odlučili su pomoći županijskoj Udruzi za ranu intervenciju. U udruzi su okupljeni stručnjaci iz Centra za odgoj i obrazovanje "Tomislav Špoljar", a njihov je cilj poticati djecu, ali i savjetovati roditelje, kako bi se osnažio razvoj te spriječile neželjene posljedice kod djece kod koje je uočen razvojni rizik ili razvojna teškoća. Udruga ima ambiciozne planove koji ovise o dostupnim financijskim sredstvima, a dio tih sredstava pokušat će se namaknuti ovom humanitarnom akcijom.

Nakon nekoliko koncerata klasične glazbe, članovi Lions kluba Sv.Nikola ovoga su se puta odlučili ponuditi publici nešto drugačije – plesnu priredbu "The Celts – Historical Journey", autorski projekt Plesnog studija Celtic Fantasy iz Zagreba.
Ova će se plesna predstava održati u gledalištu varaždinskog kazališta, u subotu od 19 sati i 30 minuta, a ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti na blagajni kazališta.

Više o humanitarnoj priredbi, u našoj središnjoj inbformativnoj emisiji !Aktualno u 16".
 
 
TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing