radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Pazite na leteće diskove oko dvorane!

19.11.2012. 10:46:53
 Oko 20 discgolfera protekli je vikend okupiralo prostor oko Gradske sportske dvorane u Varaždinu. Trening je bio uvod u 1. međunarodni disc golf turnir "Drava Forester" koji će se održati 24. i 25. studenog kod Gradske sportske dvorane. Za sada je prijavljeno 25 igrača, a prijave su otvorene do kraja tjedna. Turnir organizira DG klub Varaždin.

"Posebno želimo zahvaliti Gradu Varaždinu i HEP-u bez čije suradnje i dozvole za korištenje javnog prostora ne bi bila moguća organizacija ovog turnira", istaknuo je predsjednik Disc golf kluba Varaždin, Dinko Šimenc.

Dodao je kako se nada da će i šetači koji će se tih dana naći na Dravi imati razumijevanja za leteće diskove, a pozvao je i na oprez.

"Diskovi se bacaju na velike udaljenosti. Ima staza i dužih od 200 metara i iako igrači paze na prolaznike molimo šetače da ipak tih dva dana budu na malo na oprezu. Osim toga, ukoliko prolaze pored igrača bilo bi dobro da stave psa na uzicu", poručio je Šimenc i još jednom zahvalio šetačima na razumijevanju.

Finale turnira igrat će se u nedjelju 25. studenog s početkom u 14 sati, kada će nastupiti šest najboljih igrača, na šest staza postavljenih oko dvorane.
 
 
TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing