radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Sutra savjetovanja u policijskom info-centru

14.11.2012. 12:14:55
 Prilikom pretrage stana 18-ogodišnjeg Varaždinca, pronađeno je oko 5 grama marihuane, izvijestila je danas policija. Protiv mladića će se podnijeti kaznena prijava zbog zlouporabe droga.
U noći s ponedjeljka na utorak, provaljeno je u ugostiteljski objekt u Vidovcu, a zasad nepoznata osoba ukrala je nekoliko stotina kuna.
Jučer u ranim jutarnjim satima, u Optujskoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća koju je nedržanjem dovoljnog razmaka između vozila uzrokovao 68-ogodišnji vozač automobila. Udario je u stražnji dio osobnog vozila zaustavljenog zbog nailaska na kolonu vozila, u kojem je ozlijeđen 38-ogodišnji vozač.
Jučer i noćas, policiji su prijavljena dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Vrhovcu i Varaždinu, a zabilježena su i četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira.

Na kraju i obavijest o još jednom događanju u info-centru varaždinske Policijske uprave u Preradovićevoj ulici – povodom obilježavanja početka Mjeseca borbe protiv ovisnosti, sutra će se od 10 do 13 sati održavati predavanja i savjetovanja zahvaljujući kojima će građani moći doznate informacije o vrstama droga i posljedicama njihovog konzumiranja.
TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing