radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Sport

Izabran novi predsjednik NK Varteks

18.02.2018. 16:49:56
U Klubu Europa media u HNK u Varaždinu održana je godišnja izborna skupština NK Varteks Varaždin, na kojoj je izabrano novo vodstvo kluba, a predsjednik je postao Dražen Vučković.

- Najbitnija stvar koju bih istaknuo jest briga o članovima kluba, kojemu treba posvetiti više pažnje nego što smo to radili prošlih godina i uključiti ih u aktivnosti kluba, zbog čega ćemo osnovati poseban odjel za brigu o članovima. Kao drugu odrednicu svog programa istaknuo bih marketinški aspekt, koji možemo dodatno razviti, jer NK Varteks mora biti glavna sportska priča u gradu - rekao je Vučković

Dosadašnji predsjednik, Vedran Šalamun je podnio izvješće o radu i financijskom poslovanju NK Varteks u protekloj godini.
Početak sezone nije rezultatski bio bajan, ali svjesni smo koliko je ovo natjecanje teško i krajnji cilj nam je ostvariti ostanak u ligi - rekao je Šalamun.

Financijsko izvješće je predstavio tajnik kluba, Dalibor Leskovar, a koji će i ove godine obavljati istu funkciju u klubu.Denis Vidaček je predstavio rezultate Škole nogometa Varteks-Fotex te najavio Bubar Suzuki kup, koji će se održati idućeg vikenda u Areni Varaždin.
Osim izbora novog predsjednika, na Skupštini su izbrani i ostali članovi upravljačkih tijela kluba.

U Izvršni odbor kluba izabrani su novi predsjednik kluba, Dražen Vučković i njegov dopredsjednik Mladen Vuradin, a pridružili su im se i Rikardo Kahlina, Hrvoje Žigmund, Jan Kerekeš, Neven Medved, Željko Pakšec, Mirjana Mucko, Nikolaj Popović, Leon Kukec, Denis Vidaček, Davor Čus i Dražen Čiček, čime je povećan dosadašnji broj članova Izvršnog odbora s 11 na 13 članova.

U Nadzorni odbor izabrani su Ljubomir Kerekeš, Dražen Štruk i Darko Martinčević, dok su članovi Disciplinske komisije postali Davor Anđelković, Neven Medved i Jurica Belcar.

Jurica Belcar je predložio donaciju HNK Hajduk u visini od 7.500 kuna, koja će se namijeniti za tematski park Hajduka, a njegov je prijedlog jednoglasno prihvaćen. TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing