radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Humanitarni račun akcije otvoren je do 28. veljače!

29.01.2018. 09:56:35
Za vrijeme trajanja manifestacije “Noć muzeja” Rotary klub Trakošćan organizirao je u dvorcu Trakošćan humanitarnu akciju “Noć za Sunce” tijekom koje su prikupljane novčane donacije za uređenje prostora udruge “Ivanečko sunce” za osobe s intelektualnim oštećenjima.

Zahvaljujući brojnim posjetiteljima koji su podržali akciju prikupljeno je 7.350 kuna namijenjenih za opremanje prostora udruge “Ivanečko sunce”.

Uz posjetitelje, akciju su donacijama poduprla kulturno umjetnička društva s područja općine Bednja – KUD “Josip Genc”, KUD “Josip Jedvaj” i KUD “Cvetlinski zvon” te lepoglavski umjetnik Dragutin Jamnić koji je donirao jednu od svojih skulptura – sovu. Provedbu akcije u Trakošćanu poduprli su Dvor Trakošćan, Općina Bednja i Turistička zajednica Općine Bednja.

Članovi Rotary kluba Trakošćan donatore su počastili krafnama, kuhanim vinom i čajem.
- Zahvalio bi svima koji su donacijama i na bilo koji drugi način podržali ovu humanitarnu akciju kojom ćemo pomoći udruzi “Ivanečko sunce”. Jedna je to u nizu akcija Rotary kluba Trakošćan usmjerena prikupljanju pomoći za najpotrebitije. Uz do sada organizirane te humanitarne akcije koje smo kao Klub podržali donirajući vlastita sredstva pripremamo i nove humanitarne akcije kojima želimo pomoći onima kojima je pomoć itekako potrebna – istaknuo je predsjednik Rotary kluba Trakošćan Goran Hočuršćak dodavši da akcija “Noć za Sunce” još nije završena.

Naime, akcija traje do 28. veljače 2018. do kada se na humanitarni račun akcije IBAN: HR 4023600001502240978 mogu uplatiti donacije za opremanje prostora udruge “Ivanečko sunce”.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing