radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Kultura

Istraži svoj grad i upoznaj svoju zemlju

12.01.2018. 13:19:22
Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, organizira projekt „Upoznaj svoju zemlju“. Riječ je o besplatnim turističkim vođenjima koja će se održati u više od 40 hrvatskih gradova i lokacija u kojima djeluju društva turističkih vodiča, odnosno članovi Zajednice.

Branimir Šurbek iz Društva turističkih vodiča i pratitelja Varaždin kazao je da je povod za organizaciju projekta Dan međunarodnog priznanja Hrvatske. Šurbek je naglasio da je stajalište Društva, kao i Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske kako domaći čovjek uz klasično upoznavanje kulturno – povijesnih spomenika, najbolje može upoznati turista s običajima, kulturom i navadama grada u koji dolaze.

Programi u svim gradovima počinju u isto vrijeme, u nedjelju, 14. siječnja 2018. godine s početkom u 12 sati.
- U Varaždinskoj županiji vođenja će se odvijati u Varaždinu (okupljanje je ispred Vijećnice), Varaždinskim Toplicama (okupljanje ispred turističke zajednice), Ivancu (ispred Vijećnice) i u Ludbregu (na trgu kraj centra svijeta) - kazao je Šurbek.
- Tada kreće istraživanje skrivenih znamenitosti gradova - zaključio je Šurbek te dodao da prosječan obilazak traje do 2 sata.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing