radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Sport

Predana je sportska oprema OŠ u Lepoglavi

12.01.2018. 10:47:15
Prigodnom financijskom potporom proteklih 12 godina Grad Lepoglava redovito nagrađuje svoje najuspješnije učenike i njihove mentore u sklopu Programa potreba u obrazovanju iznad školskog standarda.

Ove godine, osim spomenutih nagrada, Grad Lepoglava je pribavio potrebnu sportsku opremu koja je predana na korištenje učenicima Osnovne škole „Ante Starčevića“ iz Lepoglave.
- Dosadašnji sustav potpora obuhvaćao je učenike u domeni predmetne nastave dok je one u sportu nagrađivao prigodnim priznanjima. Ove smo godine u dogovoru s ravnateljima škola odlučili podići taj standard te nagrađivati i sportske kolektive naših škola koji su postizali značajne uspjehe u proteklom razdoblju. Za tu smo namjenu ovog puta osigurali paket sportske opreme koji obuhvaća dresove, lopte i druge sportske artikle koje će koristiti učenici prilikom svojih nastupa i osvajanja novih nagrada za svoju školu – kazao je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač predajući paket sportske opreme ravnatelju lepoglavske škole Ratku Tomiću.

Potpore Grada Lepoglave planirane su i za 2018. godinu te će se po ovom modelu realizirati i u drugim školama na gradskom području ovisno o njihovim uspjesima na području sporta, kulture, umjetnosti, znanosti te naravno u redovnom obrazovanju.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing