radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Ograničenje posjeta u Općoj bolnici Varaždin

12.01.2018. 08:41:17
Zbog pojave epidemije gripe u općoj populaciji i na području Varaždinske županije, a radi interesa i zaštite bolesnika, u Općoj bolnici Varaždin uvodi se ograničenje posjeta bolesnicima. Riječ je o uobičajenoj proceduri, a apelira se na građane da se u vrijeme epidemije gripe ponašaju savjesno i odgovorno.

– Posjete se dozvoljavaju isključivo u definirano vrijeme prema odjelu u vremenu od 15-tak minuta. U posjeti može biti jedan posjetitelj, a preduvjet je da su posjetitelji zdravi, odnosno da nemaju respiratornih simptoma – naglasio je ravnatelj Opće bolnice Varaždin Nenad Kudelić, dr.med.

Kako se u narednom razdoblju očekuje povećani broj oboljelih od ove akutne zarazne bolesti, ove mjere ograničenja na snazi ostaju do daljnjega. Javnost će biti na vrijeme informirana o njihovom prestanku.
– Radi sumnje na gripu do sada je u našoj dnevnoj bolnici liječničku pomoć zatražilo desetak pacijenata. Međutim, do sada nitko nije hospitaliziran te su svi pacijenti nakon liječničkog pregleda otpušteni svojim kućama – naglasio je ravnatelj Kudelić.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing