radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Gospodarstvo

Tri besplatne radionice u ŽK Varaždin

04.01.2018. 09:56:29
 U ŽK Varaždin će se od ponedjeljka, 15. siječnja do srijede, 17. siječnja održati tri besplatne radionice namijenjene poduzetnicima koji posluju u turističkoj djelatnosti, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, restoranima, objektima tradicijskog pripremanja hrane, tradicijskim obrtima, gospodarstvima s etnozbirkama i svim drugim zainteresiranim osobama, osobito potencijalnim poduzetnicima u turističkom sektoru.
Svaka se radionica sastoji od dva dijela. U sklopu općeg dijela bit će predstavljene osnovne zakonske regulative koje se odnose na turizam te mogućnosti financiranja razvoja inovativnih turističkih projekata. U interaktivnom dijelu polaznici će saznati kako poboljšati svoj osobni profil u smislu ostvarivanja uspješne komunikacije s turistima i gostima te razraditi svoje ideje i prijedloge za razvoj inovativnih turističkih proizvoda te naučiti kako najbolje plasirati i prodati inovativni turistički proizvod. Svaka će radionica obraditi jednu turističku temu, a zainteresirani se mogu prijaviti na jednu ili više radionica.

U ponedjeljak, 15. siječnja bit će održana radionica na temu "Poduzetnici i obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja posluju u turističkoj djelatnosti ili dopunskoj ugostiteljsko-turističkoj djelatnosti", u utorak, 16. siječnja, tema radionice bit će  "Poslovanje turističkih objekata u ruralnom području", dok će u srijedu, 17. siječnja, tema radionice biti "Etnosela i gospodarstva s etnozbirkama".

Radionice će održati Đurđa Somođi, stručnjakinja u području turizma i hotelijerstva s više od 20 godina iskustva, predavačica turističke grupe kolegija s Međimurskog veleučilišta u Čakovcu te autorica i mentorica više kulturno-povijesno-turističkih manifestacija i projekata.

Radionice su besplatne uz obaveznu online prijavu, a održavat će se u prostorijama ŽK Varaždin, od 10 do 16 sati. Radionice se održavaju u okviru projekta Zeleno želimo sufinanciranog iz programa Interreg Slovenija – Hrvatska.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing