radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Špancir je "Simply the best"

17.11.2017. 09:35:50
Nakon što je Špancirfest na nedavno održanim Danima hrvatskog turizma u Malom Lošinju osvojio titulu hrvatskog turističkog događaja godine, u sklopu projekta Godišnje hrvatske turističke nagrade varaždinskom turističkom brendu stigla je još jedna nagrada.

Špancirfest je dobitnik nagrade “Simply the best” koju tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis Way to Croatia. Špancirfest je nagrađen u kategoriji posebnih događanja i to za kontinuitet kvalitete i kreativan razvoj novih sadržaja, a nagradu je preuzela direktorica Turističke zajednice grada Varaždina, Jelena Toth, na 19. poslovno-turističkoj burzi “PUT” koja se ove godine održava u Splitu.  U 2018. će domaćin burze, koja se svake godine održava u drugoj hrvatskoj destinaciji, biti Varaždin, a radi se o simbolici s obzirom da će i PUT i Špancirfest iduće godine proslaviti svoje 20. izdanje.

Osnovna ideja burze je da se na jednom mjestu predstave ponuda i potražnja u turizmu te da se bolje upozna sama destinacija-domaćin. Na ovogodišnjoj burzi sudjeluje 95 tvrtki, odnosno 150 turističkih djelatnika iz Hrvatske, Slovenije, BIH, Češke, Slovačke i Mađarske.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing