radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Gospodarstvo

Održana je interaktivna radionica Digitalna garaža

12.10.2017. 14:48:11
U suradnji Županijske komore Varaždin i Algebre, a u sklopu programa Google, danas je održana interaktivna radionica Digitalna garaža, na koju se odazvalo četrdesetak  sudionika s područja Varaždinske županije.

Radionica Digitalna garaža Googleova je inicijativa kojoj je cilj educirati zainteresirane osobe, osobito poduzetnike i gospodarstvenike, o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Sudionici radionice naučili su osnove funkcioniranja web stranica, načino oglašavanja i važnosti društvenih mreža, rekao je voditelj radionice Claudio Kramarić, specijalist za digitalni marketing i savjetnik tvrtke za digitalno poslovanje te dodao kako je internet općenito jedan od najvažnijih alata za razvoj poslovanja.

- Poduzetnici se sve više interesiraju zato jer postaju svijesni da su oči njihovih korisnika, odnosno kupaca, uperene prema zaslonima pametnih telefona,  mobitela i računala. Ja im obično kažem da ako nisu tamo sa svojim tvrtkama, da gube novac, čak i ako dobro posluju, svejedno gube novac. Ako jedan dio korisnika ne zahvaćaju u sklopu digitalnog marketinga, gube ih i automatski gube novac – rekao je Kramarić.

Nadogradnja digitalnih vještina cilj je ove radionice, rekao je predsjednik Županijske komore Varaždin Dragutin Gložinić.


TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing