radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Danas nastupaju Natali Dizdar, Vatra, Ivan Šarić

21.08.2017. 09:06:05
Koncert Natali Dizdar na Korzu, nastup DJ-a Pinte na Stančićevom trgu te bogat cjelodnevni program u Kraljevskoj zoni dio su bogatog programa četvrtog dana Špancirfesta.

Nakon nastupa na pjevačkom reality showu i ulaska u hrvatsku glazbenu scenu, karijera Natali Dizdar potvrdila je iznimnu vokalnu, pjevačku kvalitetu, a samim time i istančan ukus za odabir autora i pjesama koje dodiruju pop,rock, soul i RnB. Natali je dosad izdala tri albuma, dobitnica je brojnih nagrada, a za varaždinske špancirere nastupit će s početkom u 20 sati, na varaždinskom Korzu.

Pintha InDaHouse popularni je varaždinski DJ s petnaestogodišnjim stažem na klupskoj sceni. Surađivao je s bezbroj renomiranih DJ imena, a njegove zabavno – plesne setove, posjetitelji će imati prilike iskušati na Stančiću, od 21 sat. U programu Kraljevske zone  redom će nastupiti bendovi Neven Stipčić Trio, Rikverc, Vatra i naposljetku DJ Kay Zrill.

Na pozornici kod Vile Bedeković, s početkom u 20 sati, posjetitelje očekuje smiješna večer s stand-up komičarom Ivanom Šarićem. Ulaznice za show svestranog Ivana Šarića prodaju se po cijeni od 40 kuna.

Na Franjevačkom trgu bit će atraktivni  "Il Grande Piano", velika klavijatura koju se svira nogama, kombinirajući glazbu i atletiku.

 Klikerovi mali dizajneri, Lutkarski špancirung, Slamonija, Zagonetno drvo, (S)likovnica, No work & Just play, Dramska radionica, Makeover!, DJ Simpleify, #Takeover tijekom cijelog dana nalaze se u Kreativnici, a Miracoco, iz kolekcije Architects of Air, na Kapucinskom trgu, danas će za posjetitelje biti otvoren od 17 do 22 sata.

Na Španciru posjetitelje očekuje Laluz Visuals, ulični teatar “Swan Gods”, Jura karikatura i Če bo, bo, če, na, na, Nina Bočkaj te brojni drugi zabavni program, a o više o tome možete naći na službenim stranicama Špancirfesta.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing