radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Crna kronika

Poznat uzrok nesreće kod aerodroma

14.08.2017. 10:55:51
Na prilazu Varaždinu, na  državnoj cesti kod aerodroma jutros oko 5 sati i 35 minuta došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobil i dva autobusa. 

Prema posljednjim podacima, dvadesetčetiri osobe su ozlijeđene i sve su zbrinute u varaždinskoj bolnici. Među njima su i dvije osobe koje su bile prikliještene u osobnom automobilu. Dio ozlijeđenih je prevezen u bolnicu vozilom Hitne pomoći, a dio ih je naknadno samostalno zatražilo medicinsku pomoć. 

Dionica ceste na kojoj se dogodila nesreća bila je zatvorena radi očevida, a promet se odvijao preko  Motičnjaka, no nešto prije deset sati promet je normaliziran. 

Očevidom je utvrđeno da je uzrok nesreće nedovoljan razmak između vozila. Naime, nakon što je prvi autobus prikočio, drugi autobus  zbog nedovoljnog razmaka nije na vrijeme usporio i udario  je u njega.  U pokušaju da izbjegne udarac, vozač drugog autobusa je skrenuo na lijevi prometni trak, te se sudario s osobnim automobilom koji je dolazio u susret i koji je sletio  u jarak. 


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing