radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Zabava i događanja

Danas počinje 8. Jailhouse u Lepoglavi

10.08.2017. 13:51:12
8. izdanje Jailhouse festivala u Lepoglavi održat će se između 10. i 15. kolovoza. Program ispunjen brojnim aktivnostima organizirala je Nezavisna udruga mladih, u partnerstvu s Astronomskim društvom, USR-om Sport za sve ,, Ženskim odbojkaškim klubom i Biciklističkim klubom Lepoglava, dok će logističku podršku dati Turističko-kulturno-informativni centar.

Danas posjetitelje očekuje koncert Treće smjene te stand up Studija smijeha u sastavu Tin Sedlar, Saša Turković, Tomislav Primorac te Marko Dejanović. Nakon toga, treća smjena podržat će nastup Tomislava Golubana, blues glazbenika, pjevača, skladatelja i svirača usne harmonike.

Sljedećeg dana počinje Escape room, kreću Znanstvene čarolije, a održat će se i Hakl 3 na 3. U subotu tijekom cijelog dana održat će se Trabunjanje s razlogom, biciklijada, putopisna predavanja na kojima sudjeluju popularni "Putoholičari! te Varaždinci Alen Kušćar i Ana-Marija Bunić, studentske igre, a navečer slijedi koncert Sacred Eternitya, Richtera i Ogenja. Za kraj slijede Pips, chips i videoclipsa, uz hitove „Poštar lakog sna“, „Malena“, „Gume na kotačima“ i „Htio bi da me voliš.

U nedjelju slijedi odbojka 3 na 3, predavanje Astronomskog društva, koncert Trnja te predstava Kerekesh Teatra.

U ponedjeljak će se održati Lov na blago, nogač 3 na 3 te predavanje Nove Akropole pod nazivom Aboridžini – vrijeme snova.

U utorak, 15. kolovoza bit će 6. izdanje Quiz nighta.  Pravila ostaju ista – 10 timova po četiri člana love titule najboljih kvizaša.  Jailhouse festival 2017. godine završit će u filmskom duhu uz kino pod zvjezdanim nebom. Prikazivat će se film „Dobri momci“.

Glavni pokrovitelj Jailhousea je Grad Lepoglava. Festival je poznat po tome što se temelji na volonterizmu pa će tako i ove godine u provedbu biti uključeno oko 40 volontera.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing