radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Zabava i događanja

Sutra počinje trodnevna proslava Lovrečava

10.08.2017. 13:28:25
Tradicionalno Lovrečevo festival proslava je Dana grada Varaždinske Toplice, a ove će se godine slaviti između 11. i 13. kolovoza.

Prvog dana proslave bit će održana svečana sjednica Grada Varaždinske Toplice. U kino dvorani, s početkom u 17 sati, u nazočnosti brojnih gostiju, bit će prikazana postignuća u proteklom, kao i planovi za buduće razdoblje, a dodijeljena će biti i javna priznanja.

S obzirom na vrućine, trodnevna manifestacija održat će se u popodnevnim satima, na 4 lokacije. Vinski par, Urbani Grad, Grad zabave, Eko sajam te brojni dodatni programi mještanima Varaždinskih Toplica te svima onima koji će se uputiti u tom smjeru, nude pregršt dobre zabave, koncerata, sporta, igara, te okusa i mirisa tradicionalne kuhinje. U popodnevnom programu posjetitelje očekuje bubble fun nogomet, eko sajam, likovne radionice, okusi i mirisi z bakinog i dedinog dvorišta,  vinske igre, gibaonica, organizirano gledanje zvijezda padalica, dodjela nagrada i priznanja, kušaonica vina i rakije, selske igre, nogometna utakmica te brojna druga zanimljiva događanja.

U večernjim satima nastupit će domaći sastavi. Petak je rezerviran za koncert Prvog aprila, subota za TS Kraljevi, a nedjelja za Vizija bend.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing