radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Crna kronika

Zapalio se automobil u vožnji

17.07.2017. 11:37:01
U subotu je na auto cesti A-4 Zagreb-Goričan prilikom voženje izbio požar na osobnom vozilu koji se zaustavio na zaustavnoj traci, a vlasništvo je slovačkog državljanina starosti 35 godina. 

Požar su ugasili vatrogasci autoceste i ophodari HAC-a. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Policijski službenici obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do samozapaljenja došlo u predjelu motora vozila. Materijalna šteta na vozilu procijenit će se naknadno.

Nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća u ulici Braće Radić u Jalkovcu, no prema izjavi vlasnika poduzeća iz skladišta nije ništa otuđeno. Iz vikendice  Vinogradskoj ulici u Jakopovcu otuđi su prijenosno računalo, mobitel i novčanik sa dokumentima vrijedni desetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Na predjelu zvanom „Beretinščina“ u Poljani Biškupečkoj muškarcu starosti 57 godina je nepoznati počinitelj sa oranice na kojoj ima zasađeni krumpir otuđio više stotina kilograma krumpira. Visina materijalne štete iznosi više od tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela. 

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 12 prometnih nesreća i  to  5 s ozlijeđenim osobama. U kontroli prometa utvrđeno je 128 prekršaja. Jučer je u Breznici na državnoj cesti D-3 u prometnoj nesreći ozlijeđen 21-godišnjak. On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina. Zbog neprilagođene brzine na ravnom djelu ceste izgubio je nadzor nad vozilom, te je u zanošenju udario u zaštitnu metalnu ogradu, te je došlo do prevrtanja vozila. Ozlijeđenom vozaču je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U petak je oko 9.45 sati u Zagrebačkoj ulici kod kućnog broja 94, u Varaždinu nasuprot Doma zdravlja na neutvrđen način došlo do pada ženske osobe s bicikla na biciklističkoj stazi. Policija moli građane, očevice koji imaju korisna saznanja o ovom događaju, da se jave u prostorije Postaje prometne policije Varaždin ili nazovu broj telefona 372-404 ili 192.


Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske  zabilježeno je  šest prekršaja protiv javnog reda i mira i to  u Selniku, Ivancu, Turčinu, te u tri slučaja u Varaždinu, a radi se o događajima vezanim uz tuču, svađu i viku, te naročito drsko i nepristojno ponašanje.


TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing