radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Crna kronika

Tridesetogodišnjak se bori za život

16.06.2017. 11:55:53
  Tridesetogodišnjak iz Varaždina, kojeg je jučer u ranim jutarnjim satima na Dravi nožem izbola 21-godišnjakinja, bori se za život na Odjelu intenzivne njege varaždinske Opće bolnice, javljaju Varaždinske vijesti. 

Muškarcu je  navodno njegova bivša djevojka, zadala samo rezne rane, no izgubio je mnogo krvi. Prema riječima primarijusa Ranka Starea, tridesetogodišnjak je u bolnicu primljen u šoku zbog krvarenja. U stanju je inducirane kome i stabilno je u smislu tlaka i pulsa, no daljnji razvoj zdravstvneog stanja je neizvjestan. 

Tijekom noći 14./15. lipnja od 23 do 3.30 sati, na predjelu uz rijeku Dravu, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između 21-godišnje djevojke i 30-godišnjaka. Tijekom sukoba je 21-godišnjakinja na za sad neutvrđeni način nanijela 30-godišnjaku ubodnu ranu u predjelu vrata. Ozlijeđeni je 30-godišnjak prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju. Djevojka je dovedena u Policijsku upravu varaždinsku na kriminalističko istraživanje, te je po završetku istraživanja, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo ubojstva u pokušaju, predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske. 
TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing