radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Uskoro Varaždinske kazališne večeri

15.06.2017. 12:21:09
 Varaždinske kazališne večeri započet će predstavom „Ljubaf“ 24. lipnja  s početkom u 21:00 sat, a održavat će se svake subote ( i jedan petak) do 26. kolovoza  u atriju Županijske palače u Varaždinu. Manifestacija će se održati u organizaciji Kerekesh teatra, Grada Varaždina i Varaždinske županije, a cilj joj je svim građanima Varaždina i okolice te turistima koji ljeto provode u Varaždinu, kroz kazališne programe komedija subotnje večeri učiniti što zanimljivijima.
 Član Kerekesh teatra,  glumac Jan Kerekeš  najavio  je što nas sve čeka na kazališnim večerima.
-Preko ljeta radit ćemo novu predstavu „Pokopaj me nježno“. Radi se o grobarima, o pogrebnom poduzeću bivše regije svih zemalja, koje je napravilo audiciju za grobare, a koje je deficitarno zanimanje. Iako se radi o crnom humoru, vjerujem da će predstava biti jednako dobra kao i sve dosadašnje. Osim te predstave izvodit će se još drugih 9 naslova, a ulaznice se prodaju isključivo za predstavu koja prethodi – rekao  je Kerekeš.
 
 Županijska vijećnica Natalija Martinčević istaknula je kako će Varaždinska županija i nadalje podupirati ovakve vrste manifestacija jer su kulturnjaci najbolji „veleposlanici“ ovoga kraja.

 Zamjenica gradonačelnika Grada Varaždina Sandra Malenica naglasila je kako je Kerekesh teatar do sada bio način zakinut i da se iskreno nada kako će se to promijeniti budući da u Gradu postoji ideja o osnivanju  stručnih neovisnih povjerenstava za dodjelu sredstva udrugama.
 
TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing