radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Konstituirano Gradsko vijeće Novog Marofa

15.06.2017. 12:11:09
 
 Mladen Benjak iz HDZ-a novi je predsjednik Gradskog vijeća Novog Marofa. Benjak je na konstituirajućoj sjednici dobio jednoglasnu potporu svih sedamnaest vijećnika.
Za potpredsjednike Gradskog vijeća Novog Marofa izabrani su, također iz HDZ-a, Zvonko Puškadija i Miro Sabolić. 

Očekujemo suradnju svih stranaka u Vijeću jer se dobrom suradnjom donose dobre odluke. Nadam se da će sjednice ovog Vijeća biti u demokratskom ozračju i da ćemo sve važne odluke donositi prvobitno u interesu naših sugrađana – izjavio je  Benjak.

Zbog nespojive dužnosti svoj je mandat stavio u mirovanje gradonačelnik Siniša Jenkač. Umjesto Jenkača u Vijeću je Nada Ključarić. Također zbog nespojivosti funkcija mandat je u mirovanje stavio pomoćnik ministra zdravstva Denis Kovačić. Na njegovo mjesto u Vijeću je  Silvio Oštrek. Svoj je mandat u mirovanje stavio i Darko Hrenić umjesto kojeg je mandat u Vijeću aktivirao Ninoslav Bartolovec. Zoran Šantek je svoje mjesto, iz osobni razloga, prepustio Mirjani Kuzelj. Mandat je u mirovanje stavio i Dražen Crni. Na njegovom mjestu u Vijeću je Ivica Čunović.

Nadam se da ćemo svi zajedno surađivati na dobrobiti građana. Nadam se da će te podupirati naše prijedloge i da ćemo svi zajedno Novi Marof učiniti još boljim gradom – kazao je gradonačelnik Jenkač.

TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing