radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Zbog utakmice, posebna prometna regulacija

07.06.2015. 08:30:10
 Danas će se na stadionu Varteksa u Varaždinu igrati prijateljska međunarodna nogometna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Gibraltara, s početkom u 18 sati.

S ciljem nesmetanog i sigurnog odvijanja javnog okupljanja, kao i sigurnosti posjetitelja prilikom dolaska na stadion i odlaska sa stadiona, povremeno će se zatvoriti za sav promet Zagrebačka ulica od raskrižja s Gospodarskom do raskrižja sa Supilovom ulicom od 16.30 do 22.30 sati.

Upozoravaju se posjetitelji utakmice da je temeljem Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima u sportski objekt  zabranjeno unošenje alkoholnih pića, opojnih droga, pirotehničkih sredstava, oružja i drugih sredstava pogodnih za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja, kao i unošenje predmeta pogodnih za bacanje u natjecateljski ili gledateljski prostor te pjevanje pjesama ili dobacivanje poruka čiji sadržaj iskazuje ili potiče mržnju ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti.

Temeljem članka 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima policija će obavljati audio video snimanje i fotografiranje javnog skupa.
TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing