radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Uhićeni zbog prodaje steroida

04.03.2015. 10:15:18
 Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su višemjesečno kriminalističko istraživanje nad tri osobe.

Riječ je o trojici muškaraca sa šireg ivanečkog područja te mlađem muškarcu iz Zagreba, a sumnja se da su počinili kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa tvarima zabranjenih u sportu. Jučer su pretraženi stanovi i vozila kojima se koriste, a tom je prilikom dragovoljno izručeno, odnosno pronađeno više stotina komada tableta raznih lijekova - Winstrol, Tyraq, Euthyroy, Letrox, Proviron i drugih, više komada ampula s natpisom Testosteron Depo, veća količina anaboličkih steroida, dva plinska pištolja, streljivo i drugo. Utvrđeno je da je četvorka od studenog prošle, do kraja veljače ove godine, preprodavala veće količine raznih anaboličkih steroida na području Ivanca, Lepoglave i Zagreba.
 Sva četvorica su predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu, a protiv jednog od osumnjičenih podnosi se i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o oružju. Optužni prijedlog iz Zakona o oružju podnosi se i protiv 53-godišnjeg člana obitelji jednog od osumnjičenih muškaraca.
TermoplinKontaktInervju tjedna
Marketing