radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Petero ozlijeđenih u nesreći u Varaždinu

09.06.2014. 13:00:35
 Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo  se ukupno trinaest prometnih nesreća, a u pet je nesreća bilo i ozlijeđenih.

U jučerašnjoj nesreći u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu ozljede je zadobilo čak pet osoba. Osobnim vozilom je upravljao 62-ogodišnji muškarac koji je dolaskom do semaforiziranog raskrižja ušao u raskrižje na zeleno svijetlo na semaforu i skretao u lijevo, a da nije propustio osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnjak te je došlo do sudara.
Jučer se u mjestu Cerje Nebojse dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen muškarac starosti 24 godine. On je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.40 g/kg iz smjera Koškovca u smjeru Maruševca. Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao u desno i naletio na betonski most.
Tijekom vikenda su zabilježena i 103 prometna prekršaja, a više od polovice odnosi ih se na prebrzu vožnju.

Policija je izvijestila i da je jučer ujutro u Bartolovečkoj ulici u Trnovcu, nepoznata osoba provalila u kiosk, a nastala šteta utvrdit će se inventurom.

U tri je dana vikenda na području Policijske uprave varaždinske  zabilježeno 9 prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Družbincu, Beretincu, Novakovcu, Možđencu, Nedeljancu i u ostalim slučajevima u Varaždinu, a radi se o događajima  vezanim uz buku, viku i galamu,  naročito drsko i nepristojno ponašanje, tučnjavu u ugostiteljskim objektima i na ulici, skitnji i prosjačenju, držanju životinja bez nadzora, te vrijeđanju i omalovažavanju ovlaštenih službenih osoba.
TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing