radioVarazdin

> Početna > Vijesti

Vijesti

Aktualno

Eko-vrtić "Bajka"

05.06.2014. 15:41:54
  Međunarodna koordinacija za Eko-škole/vrtiće, na prijedlog Hrvatskog povjerenstva Zaklade za odgoj i obrazovanje za okoliš, dodijelila je varaždinskom  dječjem vrtiću Bajka status Međunarodne Eko-škole/ vrtića.

To znači da je ustanova u cijelosti ispunila uvjete iz smjernica za provedbu programa Eko-škole i uredno izvršila sve potrebne radnje za stjecanje ovog međunarodnog priznanja. Članovi povjerenstva i ocjenjivačkog suda imali su priliku uvjeriti se u to pregledavajući dokaznu dokumentaciju a još više tijekom nadzornih obilazaka vrtiću. Nagradu su preuzel ravnateljica dječjeg vrtića Bajka , Jadranka Stanković, koordinatorica eko programa ,Biljana Stanković te kume eko programa Tanja Borščak Rođak i Janja Slunjski .
 
Eko program dječjeg vrtića Bajka ” Kad se otpad iskoristi , svijet više nije isti ”  uspio je zajedničkim trudom odgojitelja, stručnog tima vrtića , djece, roditelja i  kumova koji su u svakom pogledu bili podrška i pomoć. "Kako je ekološki odgoj od malena od velike vrijednosti ponosni smo što odgajamo opreznije i pažljivije generacije koje će pristupati prirodi s poštovanjem i djecu koja će svojim ispravnim navikama postupanja s okolišom poslužiti nama odraslima kao primjer", istaknula je ravnateljica vrtića.
 
 
TermoplinKontaktBernardaVarkom d.d.
Marketing